HERE COMES THE SUN

by - Wednesday, August 24, 2016

Poletje je že pri koncu in v tem času sem poizkusila kar nekaj izdelkov povezanih s soncem. Nekateri so me razočarali, drugi pa navdušili. Ker lahko že opazite, da skoraj nikoli ne govorim o slabih izkušnjah z njimi, sem se tudi tokrat odločila, da bom raje dala povdarek na izdelke, ki so me pozitivno presenetili in jih bom najverjetneje kupila tudi naslednje leto. Moj prvi spremljevalec na morju je bil Poljub sonca - zeliščna krema Cvetka, ki je namenjena negi kože ob in po sončenju. Njena bogata sestava pospešuje bronasto porjavitev polti in kožo naredi mehko ter svilnato gladko. Kremica diši po zeliščah, kar mogoče ni za vsakogar. Tudi mene je vonj na začetku zmotil, ampak se ga navadiš. 

Izdelka, ki sem pa ju uporabljala vsak dan sta NIVEA Sun zaščitno olje Protect & Bronze ZF 20 in Laboratoires de Biarritz krema za obraz za sončenje SPF 30. Zaščitno olje znamke Nivea je zaslužno, da imam sedaj krasno naravno rjavkasto polt in hkrati sem bila ves čas zaščitena pred soncem. 

Vlažilna krema za obraz, ki me je obvarovala pred močnimi žarki tudi v najhujših urah dneva, je vodoodporna, ima krasen vonj po kokosu in kariteju ter je sestavljena z izvlečkov alge gorria. Alga-gorria je naravni izvleček domorodne rdeče morske alge Gelidium sesquipedale, ki živi v Atlantskem morju ob Baskovski obali na jugozahodu Francije. Je naravna in patentirana učinkovina, ki nevtralizira proste radikale in dejavnike staranja. Licenco za uporabo alge-gorria ima izključno podjetje Laboratoires de Biarritz iz Francije. 
  
Uporabo krem Alga Maris priporočajo skozi celo leto, ne samo v obdobju sončenja.



You May Also Like

0 coment�rios