The Konjac Sponge

by - Thursday, October 01, 2015

Izdelki podjetja The Konjac Sponge Company omogočajo nežno in temeljito čiščenje, so varni in brez kakršnih koli nečistoč ali potencialnih bakterij, ki bi vam lahko škodile.

Konjac gobice so izdelane iz 100% čistih konjac vlaken prehranske kakovosti, so brez konzervansov, umetnih barvil in aditivov. Gobice so izdelane izključno iz čistih naravnih surovin: čistih konjac vlaken, čiste francoske gline in čistega bambusovega oglja, brez konzervansov, umetnih barvil in kemikalij, ki bi gobici podaljševali rok uporabe.


Pri podjetju The Konjac Sponge Company so zelo ponosni na pridobljena certifikata Vegan (Vegan Society) in Cruelty-Free (Leaping Bunny), ki dokazujeta njihovo predanost k proizvodnji naravnih izdelkov za čiščenje in nego kože, ki niso testirani na živalih.



Gobica je narejena iz 100% naravnih vlaken gomolja konjac z dodatkom francoske zelene gline. Primerna je za mešano in mastno kožo (T-predel). Francoska zelena glina veže nase nečistoče in toksine, ter pusti kožo gladko in svežo. Gobica omogoča čiščenje in nežen piling, njena mrežasta struktura iz rastlinskih vlaken pa nežno masira kožo, spodbuja mikrocirkulacijo in rast novih celic.

UPORABA: Gobico namočimo in pustimo, da se prepoji z vodo, nato jo speremo in iz nje iztisnemo odvečno vodo (ne ožemamo, da ne poškodujemo vlaken). S krožnimi masažnimi gibi nežno masiramo dokler koža ni čista. Med uporabo gobico spiramo pod vodo. 
Po uporabi gobico dobro speremo pod tekočo vodo, iz nje iztisnemo vodo in jo obesimo v suhem, zračnem prostoru, da se posuši. Konjac gobico lahko uporabljamo samo z vodo ali pa ji za odstranjevanje ličil dodamo še čistilni izdelek, ob dodatku majhne količine čistilnega sredstva kožo še bolj temeljito očistimo in odstranimo ličilo. Gobico zamenjamo po 1-3 mesecih uporabe. Gobico lahko tudi dezinficiramo, in sicer jo damo v vrelo vodo za 3-5 minut.

You May Also Like

2 coment�rios

  1. Že kar nekaj časa razmišljam o nakupu. :)
    Si jo mogoče naročila pri Licila.si?

    ReplyDelete
  2. Ne, dobila sem jo iz njihove uradne strani :)

    ReplyDelete