StyleBOX

by - Thursday, June 04, 2015


Hej punce :) Kot lahko razberete iz naslova objave, bom danes govorila o StyleBOXu meseca maja. 

KAKO DELUJE?  StyleBOX predstavlja nov, inovativen in zabaven način preizkušanja izdelkov in storitev. S pomočjo njihovih poslovnih partnerjev, zunanjih ponudnikov in oglaševalcev vsak mesec pripravljajo nov *style* BOX, ki izzide vsakega 5. v mesecu. V njem boš našla nekaj v naprej prikazanih elementov ter nekaj presenečenj, ki jih boš odkrila komaj ob odprtju BOX-a. V njem boš našla vse od modnih do lifestyle izdelkov, bonov za obiske raznih dejavnosti, vstopnice za obiske športnih in zabavnih aktivnosti in še OGROOOMNO presenečenj s katerimi boš začenjala svoj mesec zadovoljna!

DOSTAVA Vse styleBOX-e za nas skrbno dostavlja GLS Slovenija. Pred samo dostavo BOX-a vas bo dostavljalec tudi kontaktiral ter vas obvestil o dostavi. Če v tistem trenutku ne boste na voljo za dostavo, pa se lahko z dostavljalcem dogovorite za drugo dostavo BREZPLAČNO.

PLAČILO Svoj styleBOX lahko poravnaš dostavljalcu z gotovino ali karticami. V primeru, da želiš styleBOX plačati s PayPal-om pa pri zaključku nakupa izberi le to opcijo.


V mojem StyleBOXu so se znašle naslednje stvari:

1. 1x Nonowax inovativni čistilec ušes
2. 1x Legice 
3. 1x Raztegljiva bluetooth selfie palčka z vgrajenim daljincem
4. 1x VREDNOSTNI BON – 5€ (Točna.si)
5. 10% bon za Hiška Drobnarij
6. 3x maskare znamke Catrice
7. zelišča krema za gladko kožo





Če so ti izdelki v tem paketu bili zeeeeelo všeč, pohiti, saj jutri že prihaja nova številka  StyleBOXa meseca junija. Poglej še na mojo fb stran, kjer te čaka eno velikooooooo presenečenje :)

You May Also Like

0 coment�rios