Farmona

by - Monday, March 09, 2015



Celotna ponudba podjetja Farmona obsega preko 450 izdelkov za nego telesa, kože obraza in las, v preteklih nekaj letih pa so na trgu znani tudi po profesionalni kozmetiki za salone - primarno masažnih izdelkih in izdelkih za nego različni težav s kožo obraza.


Tudi sama sem preizkusila njihove izdelke in bila sem zeeeelo navdušena.


Nivelazione dermatološka krema za regeneracijo rok in nohtov  -  je ustvarjena tako, da vaše roke intenzivno regenerira, jim nudi neverjetna hranila in vlažnost, jim vrača čudovit občutek in mehkobo, ki se lahko primerja le še s tisto po uporabi najmočnejših regenerativnih mask. 

Kremo lahko uporabljate večkrat na dan oziroma po potrebi, vsekakor pa je ne pozabite nanesti na roke zvečer pred spanjem, saj se bodo vse hranilne in vlažilne snovi vpile v kožo, zato bodo zjutraj vaše roke mehke, gladke in iz dneva v dan manj razpokane. 

Sweet Secret Coconut krema -  zagotavljajo jo prav izvlečki kokosa in banane, saj intenzivno in globinsko navlažijo in nahranijo kožo, hitro izboljšajo počutje in videz kože rok, z redno uporabo pa bodo vaše roke vedno mehke in gladke, prijetne na dotik in seveda zapeljivo dišeče ... Enostavno se jih ne boste mogli nehati dotikati! 

You May Also Like

0 coment�rios